sâmbătă, 4 decembrie 2010

Tomato Plant forum

Ai folosit pastile de slabit Tomato Plant si vrei sa povestesti tuturor ce rezultate ai avut si cum a decurs cura de slabire?
Vrei sa-ti exprimi pareri sau opinii despre Tomato Plant? Sau vrei sa faci comentarii in slegatura cu aceste pastile de slabit?
Ai intrebari in legatura cu pastilele de slabit Tomato Plant?
Discuta pe forum! Te asteptam cu intrebari, pareri si comentarii despre Tomato Plant!

4 comentarii:

  1. am slabit 8 kg in 6 sap dar organismul sa blocat si nu mai vrea sa slabeasca chiar daca iau pastile in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat 2 pastile de TOMATO si m-am simtit rau,cred ca depinde de organism,acum am inceput tratamentul cu DIETO capsule de 2 saptamni ,am slabit 3 kg si ma simt ok,nu am nici o senzatie nasoala.Aveti grija fetelor la ce luati !

    RăspundețiȘtergere
  3. pai eu dak slabesc 8 kg.. e perfect.. nu am nevoie de mai mult.. avand in vedere k am 56,8 de kg... si aveam 54.. iar m-am ingrasat:(. eu sper ca aceste pastile sa-mi taie pofta de mancare

    RăspundețiȘtergere
  4. EU COMAND DE PE SITE-UL TOMATO PLANT, SUNT MAI IEFTINE SI STIU CA SUNT DE LA SURSA! NU MA SIMT RAU DELOC, DIN CONTRA, MA SIMT FOARTE BINE, MA SIMT USOARA, AM ENERGIE, MERG SI LA AEROBIC, NU AM SLABIT BRUSC(NICI NU URMARESC MINUNI PESTE NOAPTE SI APOI SA PUN INAPOI DUBLU), AM SLABIT INCET, DOAR PRIN ZONELE IN CARE AVEAM NEVOIE, TALIE, SOLDURI ... PROBLEMELE ORICAREI FEMEI! LE IAU DE O LUNA, AM SA MAI IAU INCA O LUNA SI APOI E RECOMANDAT SA LE RARESTI INCET DUPA CARE SA FACI O PAUZA, SA NU LE LASI BRUSC! APOI DECIZI DACA LE MAI IEI SAU NU! SUNT DE PARERE CA DACA TOT VRETI SA LE INCERCATI, DATI COMANDA PE SITE-UL OFICIAL, DAR TOTUL DEPINDE DE ORGANISMUL FIECARUIA ... NU VA POT ZICE CA SI VOI VETI REACTIONA LA FEL CA MINE! NUMAI BINE SI SANATATE!

    RăspundețiȘtergere

Cele mai cautate Pastile

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More