marți, 1 martie 2011

duo slim

unde se poate comanda produsul de slabit duo slim?

Autor Post: tentu adina; postat la 01-03-2011

20 de comentarii:

  1. Daca tii neaparat, Adina, sa incerci aceste pastile de slabit DuoSlim, le poti comanda de aici: duoslim.ro
    Chestia e ca e un produs destul de putin cunoscut si nici macar nu prea stii la ce sa te astepti si nu prea ai pe cine sa intrebi despre el.
    Din ce vad pe site, duo slim incurajeaza o alimentatie echilibrata (asta este bine) dar presupune (si asta este greu si scump) "o dieta alimentara recomandata de medicul nutritionist sau medicul curant" - din asta inteleg ca Duo Slim, pentru a "ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii" trebuie administrat impreuna cu o dieta recomandata de un specialist (cam asta inteleg din prezentarea produsului) (Nu ca nu ar fi ok ca ti se recomanda sa recomanda sa mergi la un doctor sa-ti recomande un regim alimentar care impreuna cu duo slim sa slabesti sanatos dar presupune alte cheltuieli pentru consultatia cu medicul si, de ce sa nu o spunem si pe asta, nici nu-i prea usor sa gasesti un nutritionist.)
    Oricum, succes si tare sunt curioasa cum a functionat la tine si cum a decurs cura de slabit cu duo slim

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine a functionat, nu miraculos, dar a functionat. Am avut 70 de kilograme cand m-am apucat de cura si acum am 65. E ceva...si am slabit la maini, la "burta", la picioare :) deci nu m-am tras prin inel complet, dar e bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. bianca_botanescu7 martie 2011 la 02:16

    Folosesc duoslim de 3 saptamani si ma simt foarte bine. Am slabit 5 kilograme dar nu am tinut dieta, am facut numai sport de 2 ori pe saptamana si am renuntat la masa de seara :) un lucru mare pentru mine in conditiile in care masa de seara era masa principala a zilei, ai apoi ma mai intreb de ce m-am ingrasat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt incantata de produs, am slabit destul de bine in primele 2 saptamani. Il recomand persoanelor care vor sa slabeasca pentru ca da rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu iau duo slim de 3 saptamani si ma ajuta foarte mult sa trec peste senzatia de foame si pofta de dulce, nu ma simt obosita sau slabita, sunt foarte ok si ma simt mult mai usoara. Acum am vazut ca au ceva promotii in luna martie, ca doar e luna noastra :).

    RăspundețiȘtergere
  6. a innebunit lumea cu publicitatea asta online, nu ma poti sa-ti dai cu parerea pe nicaieri ca gata e publicitate. am dat jos cenzura acum multi ani, asa ca fiecare poate spune ce vrea!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu am slabit cu DuoSlim,daca e bun produsul de ce sa nu vorbim despre el, daca avea rezultate negative la fel spuneam...mie chiar mi-a prins bine cura de 21 de zile cu duoslim. am dat jos 5 kilograme, am mancat aproape normal si am mers si la sala de 2 ori pe saptamana

    RăspundețiȘtergere
  8. @miranda
    :)) da chiar ca ...... :)) jos cu cenzura !!!!
    Jmeceria, Miranda, vezi prea bine, e ca nimeni nu sterge comentariile.... asa ca da-ti cu parerea dar intr-un mod responsabil :)
    Va pup si va multumesc pt ca alegeti blogul meu sa va exprimati opiniile!

    RăspundețiȘtergere
  9. e chiar bun DuoSlim, si eu l-am incercat. in 21 de zile am slabit 6 kilograme.

    RăspundețiȘtergere
  10. combinat cu sport si regim, duoslim a functionat bine la mine....am slabit 7 kilograme in 21 de zile, dar nu a fost usor!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu le iau de 7 zile, am slabit 2 kg si .. tocmai am aflt ca sunt insarcinata. asa ca daca vrea cineva un flacon si bonus jumatate din altul sa lase mesaj. le dau cu 100 ron.

    RăspundețiȘtergere
  12. o mare MINCIUNA. Am luat 2 sapt. si.... NIMIC.
    am transmis un mesaj ”firmei” cum ca as vrea sa inapoiez produsul si sa primesc inapoi banii, si am primit un raspuns, sa mai incerc. OK, am mai incercat o sapt si ...TOT NIMIC. Dar acum nici un raspuns la mailuri. Exista protectia consumatorului fratilor. Nu va lasati pacaliti. NU credeti parerile pro. Am ajuns la concluzia ca sunt postate de EI, cine o fi aceasta firma fantoma cu numele SC Eclipse Development SRL, si un site mai mincinos decat parerile afisate: duoslim.ro. OK, nu imi ramane decat ANTIRECLAMA. Aveti grija de voi si de banii vostri stimati cumparatori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am incercat DuoSlim, ArpFarm si InteractivSlim si nimic. Pentru mine 2kg minus dupa o luna de cura egal 0. Plus ca am renuntat la dulciuri. Sunt o mare prostie pastilele astea.
    In schimb ceea ce mi-a schimbat viata au fost ceaiul si pastilele Zein. Sunt cele carora le face reclama Botezatu. O colega mi le-a recomandat. Le-am luat de pe site-ul www.slabut.ro Dupa 2 luni am slabit 12kg. Pentru mine este ceva WOW pt ca arat de foarte bine acum ca am ajuns la 62kg, nu am vergeturi, pielea este ferma, nu este lasata absolut de loc si cel mai tare este faptul ca nu am pofta de mancare, DE DULCE, de nevoia de a rontzai ceva din ora in ora.
    Va recomand cu caldura Zein.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu pana la urma mi-am facut curaj si l-am incercat si am slabit la prima cura de 21 de zile 5,5 kg. Nu stiu, dar eu nu am auzit nimic concret de rau despre acest produs si nici nu m-am simtit rau cat timp l-am folosit. Asa ca o sa mai continui...

    RăspundețiȘtergere
  15. M-a ajutat foarte mult sa-mi stapanesc poftele, nu am mai mancat pe saturate, puteam sa supravietuiesc si fara sa mananc dulce, este de mare ajutor pofticiosilor. Am slabit in total 13 kg, 10 kg in timpul curei si inca 3 in urmatoarele 3 saptamani de cand am intrerupt...e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu ce sa zic, Alina, pe mine DuoSlim nu m-a ajutat....

    RăspundețiȘtergere
  17. Vrei sa spui ca nu ai slabit nici macar un kg?

    RăspundețiȘtergere
  18. DuoSlim m-a ajutat sa slabesc 13 kg intr-o cura de 21 de zile. Am tinut dieta disociata si am facut miscare de doua ori pe saptamana! Pentru mine a fost ok!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-am propus sa slabesc 10 kg, am facut sport o data pe saptamana si am luat duoSlim. Nu mi-a fost greu, arat foarte bine acum, s-a mai dus si din celulita. Eu sunt multumita!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un produs foarte bun de slabit, il recomand este simplu si eficient .http://retetedeslabireeficiente.blogspot.ro/2013/02/perfect-slim.html

    RăspundețiȘtergere

Cele mai cautate Pastile

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More