sâmbătă, 4 decembrie 2010

A slabit cineva cu cidru de mere (cidru100 - apple cider vinegar) ?

Pentru ca sunt multe "voci" pe net ce-si declara nemultumirea fata de rezultatele obtinute cu pastile de slabit Apple Cider Vinegar (cidru100), ma vad dator sa consider ca poate fi vorba de un "aranjament antireclama" si sa incerc sa sondez si eu opinia dvs pentru a afla daca se slabeste cu aceste capsule de slabit.

Daca ai folosit aceste pastile cu concentrat de cidru de mere si ai slabit, fa un mis efort si spune-ne si noua cat si cum ai slabit cu apple cider vinegar in acest forum.

Multumim!

2 comentarii:

  1. fratilorrrrrr de ce draq sa mai luati patile daca tot trebuie sa tineti cura ????? cu 2 l de apa ,fara mese dupa 18 si mancare sanatoasa ,daca faceti asa nu slabiti si fara pastile??????? sau nu va duce capul ?????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cel de mai sus ... ca-l cam duce capul ...
    Draga, sunt persoane care nu pot lupta cu foamea si renunta la dieta deslabit si sunt (de exemplu) pastile de slabit care reduc / inhiba pofta de mancare sau/si mentin senzatia de satietate...
    Deasemenea ... sunt si persoane care nu pot face sport pana la epuizare pentru a arde grasimea si sunt pastile care accelereaza metabolismul...
    Pai cum draq sa nu cauti ajutoare pentru slabit (pastile de slabit) ????
    Eu am incercat mai multe pastile de slabit dar niciunele nu m-au multumit asa cum au facuto suplimentele slim&fit (reduc foamea si topesc grasimile - un pic de atentie la dieta si un pic de miscare si slabesti 5-8 kg pe luna.
    Daca vreti slim&fit, mergeti aici: www.slimandfit.ro

    RăspundețiȘtergere

Cele mai cautate Pastile

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More