joi, 31 martie 2011

DuoSveltin

DuoSveltin, doua formule de lupta impotriva grasimii si grasimilor intr-o singura pastila de slabit - asa as rezuma prezentarea acestor pastile de slabit comercializate de catre Biroul European Silueta si Sanatate si produse de catre Laboratoarele Lebeau din Franta.


Cum actioneaza DuoSveltin pentru slabit?


DuaSveltin isi bazeaza actiunea pe proprietatile celor doua ingrediente active, Neoputina si Svetol pentru a reduce asimilarea si a creste eliminarea grasimilor.

2 comentarii:

  1. De unde cumpar aceste pastile de slabit DuoSveltin si la ce pret?
    Daca nu ma insel am citit despre ele in adevarul si am ineteles ca sunt bune ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum ar fi aceste alte pastile de slabit vandute de jmecherii de la "Biroul European Silueta si Sanatate SRL" dar nu te sfatui sa crezi in promisiunile lor ... vezi si tu in comentarii pe net ce rateuri au dat cu "miraculoasele" lor produse de slabit (sveltcola, apple cider vinegar, activ 30 - pe astea eu le-am folosit si poate ca mai cumparam si alte "pastile de slabit de la ei daca nu ma credeam ca sunt produse vandute de unul si acelasi srl)
    Inainte sa te intereseze de unde cumperi aceste pastile de slabit care cica au "bulversat domeniul slabitului" mai bine intereseaza-te de reputatia celor care le vand.
    De producator ce sa mai vorbim ... nu gasesti nicio referinta pe google despre ele (probabil e ceva similar cu "laboratoarele" de spirtoase din jurul bucurestiului)

    RăspundețiȘtergere

Cele mai cautate Pastile

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More