duminică, 14 noiembrie 2010

Cat slabesti cu Obesimed?

Neavand informatii si de la cei care au folosit aceste pastile de slabit Obesimed, vom cita ca referinta doar prezentarea facuta acestui dispozitiv medical pe site-ul oficial:

Cât poţi slăbi cu Obesimed®?

Obesimed® vă ajută să mâncaţi mai puţin. Vă veţi sătura mai repede şi vi se va face mai greu foame. Astfel, vă va fi mai uşor să mâncaţi mai puţin. Veţi putea mai uşor să „aveţi grijă la greutate”, să urmaţi o dietă, să rezistaţi tentaţiei gustărilor dintre mese. Având stomacul plin, puteţi rezista mai uşor la numeroase tentaţii.

Obesimed® este un dispozitiv medical care vă ajută să mâncaţi mai puţin, dar rezultatul final de scădere în greutate şi viteza cu care se atinge acest rezultat depind şi de urmarea concomitentă a unui regim cu conţinut caloric sărac/limitat, combinat, de preferat, cu un regim adecvat de mişcare.

Mai multe studii clinice au arătat că utilizarea Obesimed® duce la scăderea greutăţii. Din studii reiese că, atunci când Obesimed® a fost utilizat în combinaţie cu un regim cu conţinut caloric scăzut, efectul a fost mai pronunţat decât atunci când Obesimed® a fost utilizat singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai cautate Pastile

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More